Aguero: „Manchester City este pregătită să câştige Champions League”

 
Răzvan
21 septembrie 2016

Sergio Aguero a discutat despre şansele lui Manchester City de a câştiga actuala ediţie de UEFA Champions League, după debutul în faza grupelor.Sergio Aguero (Manchester City)
Sergio Aguero (Manchester City)

O victorie convingătoare obţinută cu scorul de 4-0 contra celor de la Borussia Monchengladbach a deschis drumul lui Manchester City în grupa C din UEFA Champions League, la începutul unei stagiuni în care venirea pe banca tehnică a lui Pep Guardiola a creat aşteptări foarte mari în ceea ce priveşte performanţele la nivel european. Sergio Aguero a fost încă o dată protagonistul absolut al serii, prin cel de-al doilea său hat-trick al sezonului, graţie căruia a ajuns la nouă goluri marcate în cinci meciuri:

„Desigur, în Champions League nu este niciodată uşor, există foarte multe echipe fantastice.” – a declarat atacantul argentinian, care nu a putut evolua apoi în meciul de campionat cu Bournemouth, disputat în etapa anterioară şi câştigat de Manchester City cu scorul de 4-0, din cauza unei suspendări – „Însă intenţia mea, precum şi cea a clubului este sa câştigăm această competiţie. Am muncit mult şi ne-am îmbunătăţit constant de-a lungul ultimilor trei ani, clubul a adus jucători noi şi un antrenor nou pentru a continua acest proces de creştere şi suntem pregătiţi să îndeplinim acest obiectiv, de a câştiga finala Champions League. Nu ştiu dacă se va putea întâmpla în acest an, dar noi cu siguranţă vom încerca.” – a declarat Sergio Aguero, citat de site-ul dailystar.co.uk.

Pentru Manchester City urmează deplasarea din Scoţia în vederea meciului cu Celtic Glasgow, care va avea loc in data de 28 septembrie, pentru ca apoi echipa pregătită de Pep Guardiola să aibă dificila misiune de a evolua împotriva campioanei Spaniei, FC Barcelona. Prima partidă dintre cele două candidate la câştigarea trofeului UEFA Champions League este programată a se disputa pe stadionul Camp Nou, pe 19 octombrie.