Griezmann: „Pentru a ajunge la nivelul lui Ronaldo şi Messi trebuie să câştig trofeul Champions League”

 
Răzvan
24 octombrie 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann speră să îşi poată îmbunătăţi evoluţiile din sezonul trecut, atât la echipa naţională, cât şi la Atletico Madrid.Diego Pablo Simeone, Antoine Griezmann (Atletico Madrid)
Diego Pablo Simeone, Antoine Griezmann (Atletico Madrid)

Pe 7 septembrie, cu ocazia conferinţei de presă prin care îşi prezenta autobiografia, antrenorul celor de la Atletico Madrid, Diego Pablo Simeone, trimitea un mesaj clar în ceea ce priveşte aşteptările privind nivelul pe care îl poate atinge Antoine Griezmann: „Este destinat să ajungă unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, un jucător de nivelul lui Messi şi Ronaldo” – declara antrenorul argentinian în acel moment.

Răspunsul atacantului francez a venit prompt mai întâi pe teren, prin cele şase goluri marcate în nouă etape de campionat, fiind depăşit în clasamentul golgheterilor momentan doar de Leo Messi şi Luis Suarez, însă şi prin intermediul unui interviu acordat la microfonul celor de la Eurosport: „Pentru a ajunge la nivelul lor trebuie mai întâi să câştig trofee, mai ales trofeul Champions League şi să fac acest lucru în calitate de protagonist, prin evoluţii decisive pentru echipa mea. De asemenea trebuie să ajut echipa naţională la performanţe importante. Obiectivul meu este acela de a mă îmbunătăţi faţă de anul trecut şi cred că până acum sunt pe drumul cel bun. Sper să pot continua în acest fel.” – a precizat talentatul jucător în vârstă de 25 de ani.

Atletico Madrid se află pe prima poziţie a grupei D din UEFA Champions League, cu maximum de puncte după primele trei runde şi are astfel o foarte bună şansă de a câştiga grupa din care mai face parte campioana Germaniei, Bayern Munchen, ceea ce ar oferi grupării spaniole perspective pozitive în vederea tragerii la sorţi pentru prima faza din rundele eliminatorii ale competiţiei.