Kevin De Bruyne va absenta la meciul lui Manchester City cu Celtic din Champions League

 
Răzvan
26 septembrie 2016

Kevin De Bruyne a suferit o accidentare în ultima etapă şi a devenit indisponibil în vederea meciului de Champions League dintre Manchester City şi Celtic.Kevin De Bruyne (Manchester City)
Kevin De Bruyne (Manchester City)

Mijlocaşul ofensiv al celor de la Manchester City, Kevin De Bruyne, nu va putea evolua în meciul programat a se disputa miercuri seara pe terenul celor de la Celtic Glasgow, în cadrul grupei C din UEFA Champions League.

Jucătorul belgian al celor de la Manchester City a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 81 al confruntarii cu Swansea City din ultima etapă de Premier League, fiind înlocuit de Jesus Navas din cauza unor probleme de natură musculară. Controalele medicale amănunţite efectuate de staff-ul clubului englez imediat după partida cu Swansea City au confirmat leziunea musculară, astfel că jucătorul în vârstă de 25 de ani nu va putea evolua în următoarele aproximativ patru săptămâni.

Kevin De Bruyne a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Pep Guardiola în prima parte a stagiunii, inclusiv în primul meci disputat de Manchester City în UEFA Champions League, pe teren propriu cu Borussia Monchengladbach, când englezii s-au impus cu un categoric scor de 4-0. Tehnicianul spaniol al clubului din Premier League nu se va putea baza în vederea deplasării de la Glasgow nici pe experimentatul fundaş belgian Vincent Kompany, care a suferit o recidivă a accidentării musculare suferite în stagiunea precedentă şi va fi nevoit să rămână din nou în afara terenului de joc.