Mario Gotze: „Îmi doresc o victorie în finala Champions League contra lui Bayern”

 
Răzvan
23 septembrie 2016

Mario Gotze a discutat despre victoria obţinută de Borussia Dortmund în primul meci din faza grupelor şi a prefaţat partida cu Real Madrid.Mario Gotze (Borussia Dortmund)
Mario Gotze (Borussia Dortmund)

Borussia Dortmund şi-a început parcursul din Champions League într-o manieră spectaculoasă, echipa antrenată de Thomas Tuchel reuşind o victorie autoritară, cu scorul de 6-0 pe terenul celor de la Legia Varşovia, un succes impresionant graţie căruia Dortmund a preluat şefia grupei F în faţa lui Real Madrid, care a învins pe Sporting Lisabon cu 2-1, după un gol marcat în prelungiri. Mario Gotze a avut un rol determinant în victoria obţinută de echipa sa, prin marcarea primului gol de la revenirea la Borussia Dortmund în această vară. Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost intervievat de site-ul DFB.de, exprimându-şi impresiile înainte de meciul direct împotriva celor de la Real Madrid, programat a se disputa pe 27 septembrie:

„A fost extraordinar să putem câştiga cu 6-0 primul meci din Champions League, cu atât mai mult cu cât trebuia să oferim un răspuns bun dupa evoluţia modestă din partida de campionat cu Leipzig. Aşadar a fost important pentru noi ca echipă să începem bine în Champions League şi am reuşit să facem acest lucru, după cum s-a văzut încă din primele minute. Faptul că am marcat devreme primul gol ne-a ajutat.” – a declarat Mario Gotze, care apoi a analizat mult aşteptatul duel cu Real Madrid: „Va fi altceva, în mod cert, un meci cu o echipă precum Real Madrid este întotdeauna ceva special, dincolo de dificultăţile inevitabile care există într-o astfel de confruntare. Dar noi suntem pregătiţi, vom juca pe teren propriu şi sunt sigur că vom face un meci foarte bun.”

Mijlocaşul ofensiv al celor de la Borussia Dortmund nu a negat ca şi-ar dori un succes în faţa fostei sale echipe, Bayern Munchen, pe care speră să îl obţină în cel mai important moment posibil, cu ocazia finalei UEFA Champions League: „În mod cert ne dorim să facem tot posibilul pentru a ajunge în finală, iar dacă acolo vom înfrunta pe Bayern ar fi un meci cu atât mai special pentru mine. Am petrecut trei ani frumoşi acolo, însă suntem extrem de fericit că am revenit la Borussia Dortmund, am revenit acasă, şi voi da totul pentru ca Borussia să câştige Champions League” – a concluzionat Mario Gotze.