Theo Walcott: „Ozil poate fi decisiv pentru Arsenal în Champions League”

 
Răzvan
21 octombrie 2016

Theo Walcott a subliniat creşterea în joc a colegului său de echipă, Mesut Ozil, la capătul meciului de Champions League câştigat de Arsenal cu Ludogorets.Mesut Ozil (Arsenal)
Mesut Ozil (Arsenal)

Theo Walcott consideră că Mesut Ozil şi-a îmbunătăţit considerabil jocul în acest sezon şi a scos în evidenţă contribuţia mijlocaşului ofensiv în vârstă de 28 de ani, la capătul meciului de UEFA Champions League contra celor de la Ludogorets, în care Ozil a reuşit să marcheze trei goluri. Walcott a înscris golul său cu numărul opt din acest sezon în confruntarea cu formaţia din Bulgaria, însă internaţionalul englez a fost eclipsat de colegul său german, care a impresionat atât prin jocul de echipă, cât mai ales prin cele trei goluri din repriza secundă, într-un meci câştigat de Arsenal cu scorul de 6-0:

„Mi-a arătat cum se realizează un hat-trick adevărat” -a declarat Walcott, intervievat la microfonul Sky Sports – „A muncit foarte mult şi a ajuns la o formă excepţională, inclusiv din punct de vedere fizic. Se poate vedea faptul că a ajuns la un nivel nou din punctul de vedere al agresivităţii din jocul său, ceea ce nu poate decât să îi îmbunătăţească randamentul şi contribuţia pentru echipă. Este nemilos în faţa porţii şi sperăm să poată continua aceasta formă, deoarece poate fi decisiv pentru Arsenal în Champions League. Am spus şi anul trecut faptul că această echipă nu a obţinut rezultate atât de bune pe cât ar fi meritat, însă acum cred că avem potenţialul de a forma poate cea mai bună echipă a lui Arsenal în care am evoluat eu: din punct de vedere tehnic avem câţiva jucători de excepţie şi este fantastic să am posibilitatea de a evolua alături de ei”. – a concluzionat Theo Walcott.

Arsenal se află pe primul loc al grupei A din UEFA Champions League, la egalitate de puncte (7) cu Paris Saint Germain şi va lupta cu formaţia din Franţa în tentativa de a câştiga grupa, pentru a spera astfel la o tragere mai accesibilă în prima rundă a fazelor eliminatorii. Londonezii vor evolua din nou în compania celor de la Ludogorets, într-un meci programat a se disputa pe stadionul Vasil Levski din Sofia, în data de 1 noiembrie.